mogkra1

Han läser otaliga. Bland främmande poeter och helgon anonymitet mellan banorna för stora lastbilar, allt, borgerliga och proletärer korsning, lyda alla något, något ofta väl dold (dvs. lyda Moira) andra fotgängare och andra mobil med hjul, fordon logis- sorterar, olika vagnar, av 'vid bruset passant och dimma med Citroën med Kantillak med Bespes och kärror.

     O väg, ballast eller asfalt klädd, överallt alltid passerar - Aten, Moskva, Yaroslavl, London och Peking, från Santa Fe de Mpogkota och Guadalajara, Sierra Mantre orientaliska och kordillieres, Av 'från platser helig som Delphi och Dodone, av 'av platser ärorika som Salona som bridge Alamanas och andra kända platser, liksom den Cosmopolis som idypathos korsar grå Seine.

Samtidigt, oavsett land, oavsett landskapet, är en ny Venedig med en kanal Grande - visionen alltid gudomliga och sinnen hälsning cistern - en nyligen Venedig i hamnen där gondoler svart väntar (jag gick till säger som likbilar) och en genomsläpp gondolier, blek och tärd men mäktig i armar, var och avsluta samtal: "Kom in, herrar än här. Det här är din båt. Empate. "Och så kallade, att se ut vad man finner i ögonen på de dömda, i sista stund av sitt liv framför fat passager i timmar orthrines av Tash avrättningar, innan en halv minut hörde gevär och soriasthoun vred på jorden deras kroppar, de går alla och går in i gondoler alltid utan bagage och lämnar. Och vägen är fortfarande hårt, hårdare än någonsin, ballast eller asfalt klädd, och mjukar bara, oavsett land, oavsett landskapet under sadel Aglaia odödlighet, bara i fotspåren av de poeter som själarna med den ena med deras kroppar är poeterna till de som är nakna och de nakna,

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου